Реєстрація /

Найбільший інтернет-магазин має намір купити складський комплекс під Києвом

Операцію оцінюють в 16 млн. дол.

Власник найбільшого онлайн-магазину Rozetka.ua Владислав Чечоткін намір придбати складський комплекс «Термінал Бровари» під Києвом за 16 млн. дол.

Девелоперська компанія Secure Property Development & Investment plc має намір продати складський комплекс «Термінал Бровари» під Києвом, площею майже 49 тис. кв. м. Про це компанія повідомила на сайті Лондонської фондової біржі. Згідно з повідомленням, SPDI підписала з кіпрською Temania Enterprises Ltd угоду про наміри викупу комплексу по валовій вартості активу, що перевищує 16 млн. дол.

За даними Єдиного держреєстру юридичних осіб, Temania Enterprises Ltd володіє ТОВ «Розетка.уa», а кінцевим бенефіціаром компанії значиться засновник і власник найбільшого в Україні онлайн-магазину Rozetka.ua Владислав Чечоткін.

При цьому передбачається, що орендна плата, отримана до відчуження активу, буде вирахувана з ціни його покупки, якщо операція буде закрита до кінця жовтня 2016 року.

Мета покупки, це з одного боку – вирішення питання оренди в довгостроковій перспективі, а з іншого – інвестиція в нерухомість.

Раніше повідомлялося, що орендні ставки на склади досягли історичного мінімуму.