Реєстрація /

Введення в експлуатацію ЦУМу перенесли

Ринок не готовий до поповнення ринку новою пропозицією.

За підсумками консультацій з найбільшими орендарями «ЕСТА Холдинг» прийняв рішення про перенесення відкриття київського ЦУМу на кінець літа 2016 року. Про це повідомила прес-служба компанії.

«У поточній економічній і політичній ситуації зберігається ризик мінімального відставання. Ринок ритейлу працює за своїми правилами, і перенесення відкриття навіть на 1-2 тижні від піку сезону «весна-літо» може істотно вплинути на продажі наших орендарів. Саме тому ми провели консультації з нашими партнерами і прийняли максимально безпечне рішення для них і проекту в цілому. Київський ЦУМ відкриється в серпні 2016 року – до початку сезону «осінь-зима». Таке рішення дозволить нашим партнерам якісно провести підготовку до відкриття і запропонувати покупцям максимальний асортимент товарів», – говорить Максим Громадцов, генеральний директор компанії.

На даний момент на будмайданчику ЦУМу завершуються роботи з будівництва 4-5 поверхів. Фахівці НДІ «Укрпроектреставрація» приступили до робіт з реставрації історичного фасаду будівлі.

Раніше повідомлялося, як виглядатиме ЦУМ після реконструкції.