Реєстрація /

Продають віллу, спроектовану Леонардо да Вінчі

Вілла складається з декількох історичних об'єктів.

За колишню фортецю, а тепер розкішну віллу в італійському Ліворно, будівництвом якої займався один з найзагадковіших представників світового мистецтва – Леонардо да Вінчі, планують виручити від 5 млн. 600 тис. дол. до 11 млн. 200 тис. дол.

Фортечні стіни, з яких відкривається чудовий вид на море, були розроблені Леонардо да Вінчі в 16 столітті, коли він працював військовим інженером.

З віллою пов'язана ще одна відома особистість. У 19 столітті її власницею була сестра Наполеона принцеса Еліза Бонапарт.

Перетворена в віллу фортеця включає в себе відразу кілька історичних об'єктів. Серед них є готель Іск’я, де якийсь час провів поранений Гарібальді, вежа, побудована для захисту Амальфійского узбережжя від піратських нападів і замок на Лігурійській Рив'єрі.

Головна вілла фортеці площею 773 квадратних метра побудована з цегли і натурального каменю. Вона налічує чотири поверхи, плюс цокольний рівень. Підлоги в будинку виконані з теракоти, а карнизи – з міді.

На цокольному поверсі, з'єднаному з першим внутрішніми сходами, є коридор, який веде до вітальні. З неї відкривається прекрасний вид на море. Так само поруч розташована їдальня, ванна кімната і гардеробна, кухня та комора.

Раніше повідомлялося, що готичний палац в США можно купити за 45 млн. дол.