Реєстрація /

Столичні парки будуть прибирати весь жовтень

Киян запрошують долучитись до толоки.

В жовтні комунальники обіцяють прибрати та озеленити об’єкти міського зеленого господарства. Про це повідомили у КО «Київзеленбуд».

Зокрема, 4 жовтня роботи з благоустрою відбуватимуться на 43 об’єктах міського зеленого господарства. Серед них територія Голосіївського парку ім. М.Т. Рильського. Тут планують прибрати від опалого листя та випадкового сміття близько 50 га території, очистити берегові смуги озер на площі понад 1 га.

11 жовтня спеціалісти комунального об’єднання прибиратимуть на територіях 49 об’єктів міського зеленого господарства, серед них парк «Нивки». Тут прибиратимуть територію парку та берегові смуги озер, висаджуватимуть кущі.

18 жовтня зеленбудівці працюватимуть на 45 об’єктах міського зеленого господарства серед них і парк «Перемога» – тут потрібно прибрати близько 45 га території, а також берегові смуги. Висаджуватимуть у парку кущі та дерева.

25 жовтня киянам запропонують долучитися до висадження кущів і дерев та прибирання 27 га у Солом’янському ландшафтному парку. Загалом цього дня заплановано проведення заходів на територіях 39 об’єктів міського зеленого господарства.

Раніше повідомлялось, що в Києві реконструюють парки та сквери.