Реєстрація /

В Києві в суботу буде важко проїхати

Центр міста перекриють.

В столиці 28 червня о 10 годині у Києві розпочнеться Кубок Європи з триатлону – Kyiv Triathlon Cup 2014. У зв’язку з цим частина вулиць у центрі міста буде перекрита.

Стартуватиме захід змаганнями з плавання на Оболонській набережній (від Оболонської набережної, 39 до просп. Героїв Сталінграда, 10-Д).

Перегони на велосипедах (сім кіл) відбуватимуться за наступним маршрутом: (Оболонська набережна (старт) – проспект Героїв Сталінграда – вулиця Набережно-Рибальська – заїзд на Гаванський міст – вулиця Набережно-Хрещатицька (розворот перед естакадою у зворотний напрямок) – вулиця Набережно-Хрещатицька – заїзд на Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – проспект Героїв Сталінграда – (розворот на перехресті вулиці Мате Залки та проспекту Героїв Сталінграда) – проспект Героїв Сталінграду – вулиця Набережно-Рибальська – заїзд на Гаванський міст – Набережно-Хрещатицька (заїзд на естакаду) – вулиця Петра Сагайдачного – Контрактова площа (фініш).

Забіг (чотири кола) учасників пройде маршрутом від Контрактової площі (старт) – вулиця Петра Сагайдачного – 500 метрів Володимирським узвозом (розворот) – вулиця Петра Сагайдачного – Контрактова площа (фініш).

Рух транспорту на зазначених вулицях буде обмежений.

Раніше повідомлялось, що центр Києва перекриють.