Реєстрація /

Інвестори побоюються, щоб їх не надурили будівельні компанії

Вони хочуть мати гарантії, що їх кошти не зникнуть.

Поки в Україні нестабільна ситуація, на прихід інвесторів розраховувати не доводиться, але це не значить, що в цей період не варто нічого робити для залучення інвесторів. Про це ІАП «Столична нерухомість» розповів Олександр Ротов, голова ради директорів Конфедерації будівельників України.

«Ми не  маємо чекати, коли там прийде 4-5 місяців, все «устаканиться» і ми будемо радісно зустрічати інвесторів. За цей увесь час потрібно дуже активно працювати і готувати грунт для ефективної співпраці з інвесторами в подальшому. Я проаналызував, де існує недовіра інвестора до нашого ринку, в якій точці. Це момент, коли він входить у фазу – інвестор-будівельна компанія. Тут виникає боязнь, що будівельна компанія зникне з інвестиціями, або гроші підуть на інші цілі, на інші будмайданчики. Тобто інвестор хоче мати якісь гарантії, що його кошти не зникнуть», – зазначив Олександр Ротов.

Нагадаємо, що для того, аби інвесторам легше було знайти собі надійних партнерів в Україні створюється «білий» список забудовників.