Реєстрація /

«Люстрація» об’єктів на порталі «Столична нерухомість»!

Наполегливо просимо користувачів Порталу дотримуватися правил розміщення оголошень.

Портал «Столична нерухомість» повідомляє, що розпочав планомірну і активну роботу з виявлення оголошень  з недостовірними даними про об’єкти, які начебто пропонуються в оренду чи до продажу та недобросовісних користувачів, які розміщують такі оголошення.

Механізми виявлення шахраїв і неправдивих оголошень – власний моніторинг, а також реагування на скарги користувачів. Також вже розроблена і працює, при цьому, вдосконалюється автоматизована система неможливості реєстрації чи (і) розміщення об’єктів на Порталі від користувачів, які вже були викриті в розміщені оголошень з неправдивими даними чи з метою шахрайства.

Тому просимо всіх користувачів, які розміщають оголошення, перед цим детально ознайомитися з правилами розміщення і неухильно їх дотримуватися.

Користувачів, які виявили на порталі оголошення з недостовірною інформацією (нереальна ціна, пропозиція іншого об’єкту замість зазначеного в оголошенні тощо) або зіткнулися через них із шахрайськими схемами, прохання інформувати про це редакцію нашого Порталу. Оптимально – надсилаючи відповідну інформацію на e-mail: abuse@100realty.ua з описом неприємної ситуації, з якою ви зіткнулися.

Користувачів, які продовжують розміщувати неправдиві оголошення, або використовують наш портал для «просування» своїх торгових марок та бізнесу, інформуємо, що оголошення, розміщені з порушенням правил можуть бути видалені без попередження, а ваш профіль заблоковано. Це стосується також і оголошень, яким присвоєний «Преміум» чи «Топ-статус».

Колектив ІАП «Столична нерухомість» прекрасно розуміє і усвідомлює, що в такий спосіб суттєво скоротиться база об’єктів, розміщених на нашому сайті, а також кількість перегляду сторінок порталу. Але для нас важливішим є якість, а не кількість оголошень. Наше завдання – створення та підтримка ефективною і зручного майданчика, де можуть «зустрітися» продавці нерухомості з покупцями і орендодавці з орендарями, а не «роздування» бази за рахунок неіснуючих об'єктів і нарощування кількості «кліків» по них.

Сподіваємося на розуміння і співпрацю.

*Люстрація (з лат. Lustratio) – очищення шляхом певних жертв

Теґи