Реєстрація /

Зверніть увагу!

Вартість пакетів додаткових оголошень: +5 оголошень -29 грн., +10 оголошень – 69 грн., +20 оголошень – 159 грн., +50 оголошень – 449 грн., +100 оголошень – 999 грн.

Кожен з пакетів оголошень після оплати активовується терміном на 1 місяць. Звертаємо увагу, що кожен з пакетів може бути активований лише 1 раз в місяць (наприклад, оплативши одразу двічі за пакет +50 це означає, що ви придбали 50 додаткових оголошень терміном на 2 місяці, а не 100 оголошень на 1 місяць). Разом з тим, активовувати впродовж місяця можна одночасно кілька різних пакетів.

Детальна інформація про додаткові пакети оголошень, їх вартість, способи активації і оплати – в особистому кабінеті користувача, доступ до якого відкривається після реєстрації на сайті 100realty.ua.

Нагадаємо, що в рамках безкоштовної можливості публікації 3 оголошень та  придбаних додаткових пакетів є можливість змінювати оголошення, які користувач хоче бачити у статусі «опубліковані», знімаючи з публікації одні оголошення, і натомість публікуючи інші.

Також у користувачів залишається можливість присвоювати оголошенням додаткові статуси – топ і преміум (а також поєднувати їх), підвищуючи ефективність публікації оголошень.