Реєстрація /

Квітнева акція у житловому комплексі Great

ЖК Great – багатофункціональний житловий комплекс з 13 будинків на березі Дніпра

У житловому комплексі Great з 8 квітня діють акційні знижки до 10% при 100% оплаті.

Акція* діє на квартири від двох кімнат. Строк акції: з 08 квітня до 30 квітня 2021 року.

Подробиці про акційні умови ви можете дізнатися у відділі продажів. Адреса: м. Київ, перетин Дніпровської набережної та вул. Здолбунівська.

Переваги житлового комплексу Great::

  • Квартири в 90 метрах від Дніпра;
  • Видові панорамні вікна;
  • Ландшафтний парк на території;
  • Власні початкова школа та дитячий садок;
  • ТРЦ River Mall у 3 хвилинах на авто.

Нагадаємо, що ЖК Great – це спільний проект забудовників IB Alliance та РІЕЛ, який передбачає будівництво багатофункціонального житлового комплексу комфорт-класу з 13 будинків на березі Дніпра, об’єднаних власною розвиненою інфраструктурою. Для мешканців запланований великий парк з ландшафтним дизайном, зонами відпочинку і прогулянковими алеями, велодоріжки, дитячі та спортивні майданчики.

Запроектований двоповерховий торговельно-офісний комплекс та торговельно-сервісні об’єкти на перших поверхах. Передбачений власний дитсадок, початкова школа, міні-стадіон зі спортивною зоною, триповерховий офісний центр із окремим паркінгом. Для автовласників також запланований наземний і великий підземний паркінг із зарядками для електромобілів.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Забудовник має право вносити зміни та редагування в вищевказану акцію без попередження.

Джерело