Реєстрація /

Знайшовся інвестор, готовий добудувати найвідоміший довгобуд на Троєщині

Проект повинні змінити.

Добудовою ЖК «Дніпровські вежі» на просп. Генерала Ватутіна, 9 у Дніпровському районі столиці зацікавилося ТОВ «Жітлоекономія». Однак після вивчення документів у потенційного інвестора прийшли до висновку, що завершити зведення довгобуду за існуючим проектом і без збільшення площі об'єкта не вигідно. Повернутися до питання своєї участі в завершенні будівництва компанія готова після коригування проектної та дозвільної документації.

Про це стало відомо з листа Міністерства внутрішніх справ (МВС) в Кабінет міністрів.

«ТОВ «Жітлоекономія» інформувало про можливість своєї участі в добудові об'єкту в разі коригування проектної та дозвільної документації в установленому законодавством порядку та істотного збільшення площ в об'єкті», – повідомили в МВС.

А також відзначили, що ГУ Нацгвардії продовжує пошук шляхів завершення будівництва об'єкта, в тому числі розглядає можливість врахувати пропозиції компанії.

Стаття по темі: Як отримати дозвіл на будівництво в Україні за спрощеною процедурою – останні зміни

Будівництво житлового комплексу «Дніпровські вежі», який складається з шести 34-поверхових будинків, почалося в 1999 році. На той момент замовник будівництва – Головне управління внутрішніх військ МВС – інвестував в нього близько 130 млн гривень МВС і повинен був отримати для військовослужбовців в комплексі з 890 квартир більше 400. Але будівництво було заморожено в 2008 році, жоден будинок досі не добудований.

Раніше повідомлялося, що для завершення одного довгобуду буде потрібно в середньому від 3-х до 5-ти млн. доларів.

Джерело