Реєстрація /

ЖК Melody Park. Обери свiй ритм життя. Новий екокомплекс вiд компанii GEOS

Якщо Ви давно мрієте про нове житло і вагаєтесь, що краще обрати - квартиру в місті поруч з насиченим життям або за містом поруч з хвойним лісом, то для Вас є пропозиція від компанії GEOS: житловий комплекс «Melody Park», який став частиною ближнього передмістя Києва. Він оточений смарагдами лісопаркової зони, її чистотою і свіжістю, якої так не вистачає міським жителям.

Комплекс зводиться в селі Проліски в 7 км від Києва, з якого до найближчого метро «Бориспільська» їхати всього 10 хвилин без заторов по бездоганнiй автомагістралі М-03 - швидше, ніж з деяких районів столиці. Місцезнаходження поблизу шосе, що веде в Київ та Бориспіль, дає жителям кварталу унікальну можливість вчитися і працювати в місті, а повертаючись додому, насолоджуватися благами заміського життя.

Вже сьогодні ви можете вибрати свою нову квартиру самостійно або доручити це нашим фахівцям, отримати інформацію про хід будівництва, ознайомитися з дозвільною документацією, довідатися про ціни на житло в Melody Park, розрахувати і вибрати оптимальний спосіб покупки нерухомості. Вас чекають спеціальні пропозиції від GEOS і безвідсоткова розстрочка на квартири 2 черги будівництва! Розташування комплексу: вул. Щаслива, с. Проліски Бориспільського р-ну Київської області.

https://melodypark.com.ua

(044) 221 05 88

Джерело