Реєстрація /

Запрошуємо вас відзначити День всіх закоханих разом з нами і отримати 14% знижку на придбання квартири від будівельної компанії GEOS

БК GEOS підготувала небувалу акцію на придбання житла

Всього кілька днів залишилося до Дня всіх закоханих, а кількість передсвяткових знижок і акцій тільки зростає. Цього разу БК GEOS підготувала небувалу акцію на придбання житла в наших найкращих житлових комплексах, яка буде дійсна тільки до 22 лютого 2019 року.

Ми підготували для вас кращий подарунок на День св. Валентина і даруємо всім покупцям знижку до 14% на будь-яку з вподобаних квартир, на які поширюється дана Акція. У Акційнiй пропозиції беруть участь не тільки квартири, але також і паркінги, комерційні приміщення.

Запрошуємо вас відзначити День всіх закоханих разом з нами і отримати 14% знижку на придбання квартири від будівельної компанії GEOS

Житлові комплекси, які беруть участь в даній Акції

Поспішайте зробити вибір і обов'язково завiтайте в офіс на вулиці Гоголівській, 14, який ми прикрасили для вас!

Нагадаємо, що в комплексі також діє акція «Приведи друга». Відповідно до її умов, всі покупці отримують дизайн-проект своєї майбутньої квартири абсолютно безкоштовно, якщо порекомендують БК GEOS своїм друзям, які, в свою чергу, отримають додаткові 2% знижки при покупці.

Подробиці всіх діючих акцій в БК GEOS ви можете уточнити у менеджерів в офісі або по телефону: +38 044 583 55 55.

Джерело