Реєстрація /

З електропостачанням лікарень у Києві не буде проблем


Мережі перевірили.

ДТЕК Київські електромережі перевірив мережі компанії, що забезпечують електропостачання медичних закладів столиці. 

«Пацієнти та медики можуть бути спокійні – електропостачання лікарень буде надійним попри усі обмежувальні заходи, що наразі діють у Києві. Це стратегічне питання, важливе для цілої країни: електроживлення лікарень не має перериватися ні на секунду. Особливо зараз, коли навантаження на медиків і так посилюється. Тому, як тільки розпочався карантин, ми взялися за перевірку мереж і відпрацювали усі варіанти розвитку аварійних ситуацій, щоб гарантувати надійність роботи мереж», – повідомив генеральний директор ДТЕК Київські електромережі Маріс Куніцкіс.

Співробітники ДТЕК Київські електромережі також провели ревізію запасних матеріалів, що можуть знадобитися для гарантування безперебійної роботи електрообладнання. За її результатами сформували резерв матеріалів, необхідних для швидкої ліквідації можливих позаштатних ситуацій.

Для працівників лікарень, які відповідають за електромережі, енергетики розробили спеціальні інструкції. Вони допоможуть правильно зреагувати у випадку аварії, очікуючи доки приїде аварійна бригада ДТЕК Київські електромережі.

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Нагадаємо, що раніше вже були введені такі обмеження:

Джерело