Реєстрація /

Взимку у Києві годуватимуть та обігріватимуть бездомних

Вже є розпорядження.

У зимовий період 2020-2021 років у Києві організують соціальне патрулювання для забезпечення бездомних осіб гарячим харчуванням, теплими речами і взуттям.  Із цією метою розпорядженням КМДА № 1650 утворено відповідний міський оперативний штаб.

Зокрема, із 1 грудня 2020-го до 1 квітня 2021-го бездомних забезпечуватимуть гарячим харчуванням, теплими речами і взуттям, санітарно-гігієнічними засобами. Для цього залучатимуть благодійні внески і гуманітарну допомогу фізичних та юридичних осіб.

Окрім цього, на базі Будинку соціального піклування створять спеціальні виїзні бригади, які регулярно за графіком виїжджатимуть із соціальним патрулюванням. Оперативні штаби допомоги бездомним особам у зимовий період сформують і в кожному районі.

Департаменту соціальної політики за несприятливих погодних умов доручено винайти можливість збільшити на 30% кількість ліжко-місць у Будинку соціального піклування (вул. Суздальська, 4/6) та Київському міському центрі комплексного обслуговування бездомних осіб (с. Ясногородка Вишгородського району Київської області).

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше повідомлялося, що Київ підготувався до опалювального сезону завчасно і готовий до запуску тепла.

Джерело