Реєстрація /

Влада Києва повідомила, які об’єкти інфраструктури відремонтує у першу чергу у 2021 році

Роботи скоро розпочнуть.

Масштабні роботи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту дорожньо-транспортної інфраструктури розпочнуться, як тільки дозволять погодні умови. На сьогодні тривають роботи з проєктування нових об’єктів.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«У 2021 році ми завершимо реконструкцію Пейзажної алеї, капітальний ремонт просп. Степана Бандери. Продовжимо будівництво Подільського мостового переходу, Великої Кільцевої дороги на ділянках від просп. Рокоссовського до вул. Богатирської та від вул. Богатирської до просп. Оболонського, капітальний ремонт вулиць Чорнобильської, Борщагівської тощо», – зазначив заступник голови КМДА.

За словами Олександра Густєлєва, також розпочнеться ремонт і нових об’єктів, зокрема, це довгоочікуваний капітальний ремонт вул. Милославської, переданої у 2020 році на баланс столиці ділянки Кільцевої дороги від вул. Ватутіна до Одеської площі, вул. Толстого та шляхопроводу через залізницю на вул. Льва Толстого.

Стаття по темі: Наскільки подорожчав ремонт квартири в Києві: порівнюємо ціни 2020 і 2018 року

Нагадаємо, що У Києві є можливість перевести житлове приміщення у нежитлове для ведення бізнесу двома способами – за спрощеним порядком, ухваленим Київською міською радою, або через отримання містобудівних умов та обмежень. Законодавства забороняє більше 10 видів бізнесу, які можна відкрити у житловій будівлі.

Джерело