Реєстрація /

У Києві відкриють готель для любителів космосу

Унікальні номери побудовані у дусі відомих фантастичних фільмів.

У серпні кияни та гості столиці зможуть відчути себе героями фільмів «Космічна одіссея» чи «Інтерстеллар».

У самому центрі Києва відкриється  перший футуристичний капсульний готель.

Про це розповіли в Управлінні туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.

Monotel high-tech capsule hotels #1 in UA – це мережа готелів майбутнього з монокапсулами для сну й інноваційними технологіями, локерами зі скануванням відбитків пальців, роздільними душовими, кухнею, лаунж зоною, коворкінгом 24/7 та навіть silent-сервісом.

«Перший космічний готель, вже у серпні. Перший «космотель» буде відкритий в центрі Києва, до кінця року планується відкрити ще два», – зазначив голова Управління туризму та промоцій КМДА Антон Тараненко.
Перший відкриють неподалік Бессарабської площі, а два майбутніх планують на Золотих воротах та поруч з Київським велотреком.

Проживання коштуватиме від 950 грн./доба. У вартість входить також особистий одяг для сну, взуття й косметичний набір.

Розплатитися за ніч можна буде навіть криптовалютою.
.

отельотель

Раніше повідомлялося, що на Центральному залізничному вокзалі в Києві обладнали зал очікування для пасажирів експреса «Київ - Бориспіль».

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Зал очікування знаходиться над залізничними коліями № 14, з яких відправляється експрес. Зал відділений від решти приміщення вокзалу. На вході стоїть охоронець, який пропускає всередину тільки з квитками на експрес. Потрапити на поїзд можна тільки через зал очікування.

Крім того, Мінрегіон пропонує при проектуванні готелів передбачити можливість підключення до швидкісного інтернету (провідного та безпровідного). Зміни до ДБН вже затверджені та будуть опубліковані найближчим часом.

Джерело