Реєстрація /

В будинках корпорації «Укрбуд» використовують сонячну енергію*

Фасад і прибудинкова територія житлового комплексу «Аристократ» від корпорації «Укрбуд» будуть освітлюватися за допомогою сонячних панелей. Конструкції встановлені в трьох місцях: на дахах двох входів до підземного паркінгу та на даху трансформаторної підстанції.

Режим енергозбереження також допомагають підтримувати економні системи освітлення. У дворі ЖК «Аристократ» встановлені 36 ліхтарів зі світлодіодними лампами, які включаються автоматично при настанні сутінків. Система сама аналізує рівень природного освітлення і не вимагає втручання людини. Аналогічні лампи використовуються і всередині самого комплексу, де також встановлені датчики руху, що дозволяє додатково економити електроенергію.

Житловий комплекс «Аристократ» розташований на столичному Печерську. При зведенні 25-поверхового двосекційного будинку будівельники використали керамічну червону цеглу, відому своєю міцністю, екологічністю та шумоізоляцією. Будівля має навісний вентильований фасад з облицюванням з керамограніту, що дозволяє створити «дихаючий» ефект і забезпечити комфортну температуру як в спеку, так і в холод. Підземний паркінг житлового комплексу обладнаний дворівневими механічними підйомниками німецького виробництва.

Раніше енергозберігаючі ліхтарі, що живляться від сонячних батарей, також були встановлені в ще одному комплексі корпорації «Укрбуд». Автономні системи освітлюють прибудинкову територію ЖК «Олександрія», розташованого в Солом'янському районі Києва.

*PR-матеріал компанії

Теґи