Реєстрація /

Урочисто відкрито новий житловий комплекс «Казка» (фото, відео)*

У Голосіївському районі Києва відкрився новий житловий комплекс «Казка», збудований корпорацією «Укрбуд». Для девелопера цей проект став одним з наймасштабніших: він являє собою цілий житловий квартал з дев'яти будинків висотою від чотирьох до семи поверхів. Загалом клубне містечко поруч з мальовничим парком «Феофанія» розраховане на 755 квартир.

Житловий комплекс на Академіка Лебедєва, 1 почали зводити в 2013 році. При будівництві всіх будинків використовували червону цеглу, а фасади утеплили згідно з європейськими технічними нормами теплоізоляції. Сьогодні крім нових будівель тут також з'явилися упорядковані зелені алеї, двори з дитячими, спортивними майданчиками та полем для міні-футболу, місткі паркінги і цілодобова професійна охорона. Крім того, на території комплексу вже відкрилися кілька магазинів.

Одна з відмінних рис житлового комплексу «Казка» - двоконтурні газові котли, якими обладнані всі квартири. Таким чином, новосели можуть заощадити на комунальних послугах, самостійно визначаючи, як обігрівати своє житло. Деякі квартири також обладнані камінами, є житло з мансардами.

По сусідству з новим кварталом розташувалися зелені парки, комплекс озер, цілющі джерела, собор Святого Пантелеймона і музей народної архітектури та побуту. При цьому таке оточення не позначилося на зручності транспортного розташування комплексу. Поруч з ним знаходиться велика розв'язка, а найближча станція метро «Іподром» розташована в декількох хвилинах їзди.

Відкриття нового міні-містечка приурочили до свята Масляної. Мешканців і гостей комплексу розважали знайомі казкові персонажі, а найменші новосели прокотилися на паровозику, що курсував територією комплексу. Не обійшлося і без частування з традиційними млинцями та ароматною випічкою.

Всі бажаючі могли взяти участь у сімейних іграх і спортивних змаганнях, сфотографуватися на фотомагніт або відвідати кузню казкового майстра, щоб власноруч викарбувати собі пам'ятну монету з символікою «Казки». Крім того, за вже сформованою традицією серед мешканців комплексу розіграли набори побутової техніки.

Відзначимо, що за останні п'ять років корпорація «Укрбуд» збудувала в Києві 57 будинків майже на 9 тисяч квартир, повністю здавши в експлуатацію 20 житлових комплексів загальною площею понад 800 тисяч квадратних метрів.

*PR-матеріал компанії

Теґи