Реєстрація /

Управляти ЖКГ-послугами кияни зможуть он-лайн

Мерія розширила перелік сервісів на спеціалізованому сайті.

Київська міська державна адміністрація розширила перелік сервісів на сайті спеціалізованої диспетчерської служби з питань житлово-комунального господарства 15-57. Про це повідомив керівник служби Олександр Поповцев.

«До сьогодні єдиним методом комунікації жителів з нашою службою була телефонна лінія. Нещодавно ми в тестовому режимі запустили сайт Центральної диспетчерської служби 15-57 і побачили, що він користується популярністю. Тому було вирішено розширити його функції. Таким чином, за рік вдалося зробити он-лайн сервіс повноцінним аналогом телефонної лінії», - сказав Поповцев.

За його словами, на сайті можна дізнатися про початок і терміни проведення екстрених або планових робіт в своєму будинку або районі. Крім того, можна підписатися на розсилку таких повідомлень по електронній пошті. Також, є можливість оформити заявку на виконання робіт з питань житлово-комунального господарства: сантехніка, електрика, ліфти, прибирання прибудинкової території, заявити про аварійну ситуацію, отримати довідкову інформацію, відстежувати хід і терміни протиаварійних робіт і т.п.

З початком опалювального сезону можна буде залишити заявку на зняття показань лічильника центрального опалення в будинку.

На сьогоднішній день клієнтами служби є виключно жителі будинків комунальної форми власності.

Джерело

Теґи