Реєстрація /

«Укрбуд» ввів в експлуатацію ЖК «Герцен Парк»*

Будівельна корпорація «Укрбуд» здала другий будинок ЖК «Герцен Парк» у Шевченківському районі столиці. Девелопер отримав сертифікати про готовність до експлуатації трьох останніх секцій п'ятисекційної багатоповерхівки. Перший будинок житлового комплексу біля парку «Кирилівський гай» та станції метро «Дорогожичі» був зданий восени минулого року, а дві з п'яти секцій другого будинку ввели у квітні 2017-го.

Разом з новим будинком тут також з'явилися дві трансформаторні підстанції та було встановлено нове енергоефективне обладнання в районній котельні. Крім того, будівельники проклали більше двох кілометрів нових електромереж, замінили близько кілометра труб і розширили що веде до комплексу автомобільний спуск.

Разом з тим сертифікат про готовність чергової четвертої секції отримав і інший ЖК корпорації – «Академ-Парк». Три перші секції комплексу в Святошинському районі були здані в травні цього року. Всього в ЖК будуть два будинки по 7 секцій в кожному. До слова, це один з найбільш титулованих об'єктів «Укрбуду», який є традиційним лідером рейтингу комфортності новобудов Києва від незалежного агентства «Євро-Рейтинг» та увійшов до переліку кращих комплексів на столичному ринку житла за версією «Ревізора новобудов».

*PR-матеріал компанії

Теґи