Реєстрація /

«Укрбуд» відкрив демонстраційний поверх у ЖК на Воздвиженці (фото)*

Житловий комплекс «Подол-градъ», який зводиться на столичній Воздвиженці, став ще одним об'єктом корпорації «Укрбуд», в якому відкрився демонстраційний поверх. У ньому клієнти вже на стадії будівництва можуть особисто оцінити внутрішній вигляд і якість споруджуваного житла, а також дизайн коридорів.

Тим часом, на території житлового комплексу тривають роботи з благоустрою - будівельники зайняті укладанням фігурної тротуарної плитки та облаштуванням пішохідних доріжок. У трьох будинках ЖК «Подол-градъ» проводяться оздоблювальні внутрішні роботи з укладанням керамогранітної плитки та нанесенням декоративної штукатурки. Також будівельники утеплюють фасади і встановлюють склопакети. Ще в чотирьох будинках йдуть покрівельні роботи, а стіни закладаються червоною цеглою. Крім того, будівельники розпочали монтаж обладнання ще однієї трансформаторної підстанції.

На сьогодні забудовник вже ввів в експлуатацію дев'ять будинків житлового комплексу, розташованих на вулицях Кожум’яцька та Дегтярна в Подільському районі Києва. Нові будівлі вдало вписані в ландшафт і архітектурний стиль старого Подолу. Уздовж будинків встановлені стилізовані ліхтарі, дорога вимощена бруківкою, відкрито дитячі та спортивні майданчики.

*PR-матеріал компанії

Теґи