Реєстрація /

«Укрбуд» показав майбутній інтер'єр ЖК «Сонячна Рів'єра» (фото)*

Поки будівельники «Укрбуду» займаються фасадом першого будинку «Сонячної Рів'єри», партнери корпорації з групи компаній AVG завершили розробку інтер'єру цього житлового комплексу бізнес-класу в Києві. Імениті українські дизайнери, які працюють над цілою низкою нових проектів «Укрбуду», створили для вхідних груп і місць загального користування «Сонячної Рів'єри» впізнаваний стиль, що підкреслює комфортність і високий статус ЖК на столичній Микільській Слобідці.

Фахівці AVG обрали м'яку, але контрастну колірну гаму, що відсилає до двох головних символів «Сонячної Рів'єри» - берегу річки та променям сонця. Використаний в оформленні керамограніт і плавні лінії символізують пісочне узбережжя, в той час як металеві елементи, стилізовані під бронзу та латунь, створюють ефект теплого простору. А ніжними сонячними променями дизайнери надихалися при оформленні стель і створенні особливого світлового профілю, домігшись при цьому не тільки ефектного, але і функціонального освітлення.

Відзначимо, що група компаній AVG з 2007 року спеціалізується на архітектурному проектуванні та дизайні житлового простору. Серед її проектів розробка екстер'єрів торговельно-розважальних і бізнес-центрів, житлових комплексів, офісів найбільших українських і міжнародних компаній – загалом понад ста промислових, житлових і громадських об'єктів. За свою роботу дизайнери були нещодавно відзначені двома престижними міжнародними преміями: AVG отримала нагороди EE REAL ESTATE AWARDS як «Краща архітектурна компанія року» і Europe Property Awards за «Кращий дизайн комерційних інтер'єрів в Європі».

*PR-матеріал компанії

Теґи