Реєстрація /

У столиці працюють вже всі котельні, що були відключені через відсутність газу

Місто готове до опалювального сезону.

У Києві відновили роботу всі котельні, які не працювали через відсутність природного газу. Комунальники ліквідують аварії на тепломережах, які сталися після запуску. Щодоби комунальне підприємство «Київтеплоенерго» усуває більше 40 пошкоджень.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Найбільше пошкоджень маємо у Подільському та Оболонському районах. Нагадаю, тривалий час частина тепломереж перебувала без теплоносія, що сприяло підвищеній корозії. Тому під час запуску гарячої води виникли додаткові пошкодження. «Київтеплоенерго» зараз їх ліквідує і вийде на планове і стабільне постачання послуг», – сказав представник КМДА.

Раніше повідомлялося, що мешканців Василькова попередили, що якщо вони не погасять борги за газ і тепло, то початок опалювального сезону може бути під питанням.

Міський голова міста Володимир Сабадаш повідомив, що заборгованість населення міста сягає 17 млн. гривень.

«Ситуація, яка у нас склалася з отримання номінації на теплову енергію викликає велику загрозу. Ми не почнемо опалювальний сезон через те, що борг мешканців за спожитий природний газ і теплову енергію досягає 17 млн. гривень. Щоб отримати номінацію нам необхідно заплатити ці кошти в НАК «Нафтогаз України», – сказав він.

Стаття по темі: «Утепляємось» за рахунок держави: що для цього потрібно?

Джерело