Реєстрація /

У Шевченківському районі з’явиться дитсадок на 115 місць 


Депутати проголосували за рішення.

На пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення про створення комунального дитячого садка №646 в Шевченківському районі столиці.

Відповідний заклад дошкільної освіти буде розташовуватися на вулиці Богдана Гаврилишина, 11-А. У 1997 році приміщення дитсадка було передано у довгострокову безоплатну оренду, наразі орендарів переселено, а будівля вільна.

«За останніх 5 років нам вдалося скоротити чергу у столичні дитсадки з 15 тисяч до трьох. Але потреба у дошкільних навчальних закладах залишається, зокрема і в Шевченківському районі. Ще один дитсадок знизить соціальну напругу в мікрорайоні, адже потужність закладу розрахована на 115 дітей, це орієнтовно 6 груп», – зазначила голова постійної комісії з питань освіти Ганна Старостенко.

Читайте також: Купити землю під будинок в Києві і області: продавці готові знижувати ціну

Раніше повідомлялося, що у чотирьох дошкільних установах встановили сонячні колектори, що дозволяють виробляти теплову енергію для підігріву води. Загалом у Києві за останні три роки провели комплексну термомодернізацію 28 шкіл та дитсадків, зменшивши у них споживання енергії майже вполовину.

Джерело