Реєстрація /

У Подільському районі з’являться додаткові тролейбусні маршрути

Побудують нову контактну мережу.

У найближчі два роки в районі розворотного кільця на перетині просп. Георгія Гонгадзе – просп. Правди – вул. Маршала Гречка реконструюють контактну мережу. Це передбачено розпорядженням КМДА № 1605.
Це дозволить організувати рух додаткового тролейбусного маршруту на проспекті Георгія Гонгадзе, який забезпечить безпересадочне транспортне сполучення із місцевими соціальними установами – поліклінікою, лікарнею тощо). 

«На даний час мешканці проспекту Георгія Гонгадзе користуються тролейбусами маршруту № 35 та автобусами маршруту № 102, які слідують у звичайному режимі. Але ж на Виноградарі та Синьоозерному на проспекті Правди продовжується будівництво нових висоток, тож незабаром збільшиться кількість пасажирів і зросте попит на перевезення громадським транспортом. Тому саме на часі впровадження додаткового маршруту тролейбусів, який ми подовжимо або змінимо», – повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Іван Федоров.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що підписано угоду між КМДА та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) щодо надання консультативних послуг в сфері розвитку транспортної інфраструктури Києва. 

Джерело