Реєстрація /

У парку «Відрадний» побудують центр розваг

Знайдуть інвестора.

На території парку «Відрадний» у Солом’янському районі заплановано облаштувати дитячий парк розваг. До реалізації цього проекту запрошують долучитись інвесторів. Проведення відповідного інвестиційного конкурсу передбачено розпорядженням КМДА № 1810.

Зокрема, пропонується облаштувати дитячий парк розваг і атракціони для відпочинку, проведення освітніх заходів для дітей та дорослих, що триватимуть цілий рік під відкритим небом. Також заплановане проведення зустрічей із експертами у сфері екології, реалізація програми «зеленої» освіти в форматі повноцінного курсу для осіб будь-якого віку.

Проект не передбачає капітального будівництва, тому зелені насадження парку буде збережено.

«Київське інвестиційне агентство» має розробити орієнтовні техніко-економічні показники та можливі передпроєктні пропозиції, погодити в установленому порядку орієнтовні техніко-економічні показники та надати їх до Департаменту економіки та інвестицій.

Стаття по темі: Зростання цін на квартири в новобудовах Києва: вибори та нові буднорми – що більше вплине?

Раніше повідомлялося, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України хоче передбачати у нових або реконструйованих парках відповідні інженерні мережі для розміщення невеликого сучасного кафе чи магазину для зручності відвідувачів.

Джерело