Реєстрація /

У Києві знову відключатимуть світло

Проводитимуть планові ремонти.

З 11 травня 2021 року в Києві відновлять проведення планових ремонтів на електромережах. Вони були призупинені на період локдауну. Виконання робіт з планових ремонтів та обслуговування енергообладнання є необхідною передумовою стабільного та безперебійного електропостачання домівок жителів столиці, організацій та підприємств.

Через оголошення в столиці локдауну з 9 квітня ДТЕК Київські електромережі не проводив планові ремонти на електрообладнанні міста. Виконували виключно протиаварійні заходи, приєднання нових клієнтів за договорами, які були укладені раніше, та роботи, що не передбачали знеструмлення.

Заздалегідь дізнатися про адреси, де будуть виконуватися роботи можна на сайті ДТЕК Київські електромережі у розділі «Графік планових відключень на місяць».

Планові ремонти — комплекс робіт, що передбачають поточне обслуговування, ремонт та заміну обладнання на об’єктах електроінфраструктури. Їх виконання – передумова надійної та безаварійної роботи мережі. Для безпеки співробітників, які їх проводять, обладнання тимчасово (на декілька годин) знеструмлюють.

Стаття по темі: Новий Генплан Києва: як буде розвиватися столиця, скільки побудують житла і куди прокладуть метро

Раніше повідомлялося, що на вулиці Академіка Білецького зявилася велосмега та парковка.

 

Джерело