Реєстрація /

У Києві змусили приватну компанію виплатити 1,4 мільйона гривень земельного податку 

Гроші перерахували у бюджет.

Прокуратурою Києва встановлено факт невиконання приватним товариством зобов’язань зі сплати за користування землею, у  зв’язку з чим до суду було подано позов про примусове стягнення заборгованості.
 
Рішенням Київського апеляційного адміністративного суду позов прокуратури задоволено в повному обсязі.
 
Наразі рішення суду виконано на суму майже 1,4 млн гривень, які реально сплачено до державного бюджету.

Стаття по темі: Як перевірити дані в Держреєстрі прав на нерухоме майно та захиститися від шахраїв
 
Всі постраждалі розповідали, що знаходили вигідні пропозиції щодо оренди житла у Києві на різних веб-сайтах. Після підписання «інформаційного договору» вони платили гроші, в середньому від 10 до 15 тисяч гривень за перший та останній місяць оренди, однак, коли приїжджали за адресами, потрапити до житла не могли.

Також у Києві правоохоронці викрили особу при одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення службовими особами КМДА та депутатами Київради щодо поновлення договору оренди земельної ділянки.
 
Затриманий, використовуючи свої особисті зв’язки у КМДА та Київраді, вимагав та отримав від представника суб’єкту господарювання неправомірну вигоду у розмірі 15 тис. доларів США за ухвалення позитивного рішення про поновлення договору оренди земельної ділянки комерційного призначення у Голосіївському районі.

Джерело