Реєстрація /

У Києві ще залишилися багатоповерхівки, в яких до цих пір не включили опалення

Таких будинків всього 4.

У столиці України станом на 4 грудня без опалення залишаються 4 житлових будинки. Орієнтовно їх планують підключити до опалення 6 грудня.

Про це стало відомо з повідомлення на сторінці Міністерства розвитку громад і територій.

«У Києві – неопалюваних 4 житлових будинки. Орієнтовний термін підключення – 06.12.2019 року», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що дана інформація надана в Мінрегіон Київською міськдержадміністрацією.

Всього, за даними міністерства, станом на сьогодні на 100% підключена до опалення 21 область. Проблемні питання з опаленням залишаються в: Запорізької області (без опалення залишаються 2 навчальні заклади), Кіровоградській області – в Світловодську не опалюється 8 житлових будинків та 1 навчальний заклад, Полтавської області – в Решетилівському районі не опалюються 13 навчальних закладів.

отопление

Стаття по темі: Що змінилося з 1 жовтня в Україні: нові гроші, код IBAN і суворі правила видачі субсидій

Нагадаємо, що в попередній раз тарифи на опалення в Києві підвищувалися близько року тому. У грудні 2018 року Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг збільшила тариф на виробництво тепла для населення КП «Київтеплоенерго» на 22,7%.

За останніми даними Київської міської держадміністрації, теплові електростанції Києва готові до початку і проходженню опалювального сезону. Загальна готовність міського господарства до зими складає 97%.

Джерело