Реєстрація /

У Києві прибрали 7 тисяч рекламних конструкцій з початку року (відео)

Приберуть ще.

Із початку 2020 року з вулиць столиці прибрали понад 7 тисяч рекламних конструкцій і засобів. У тому числі, і з фасадів будинків.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Якщо у 2015-му році в місті було майже 12 тисяч наземних рекламних конструкцій, то сьогодні їх – менше 5 тисяч. А до кінця року, згідно зі схемою розміщення наземних рекламних засобів, кількість такої реклами буде 4390 одиниць. Як ми і домовлялися з операторами рекламного ринку», – зазначив Віталій Кличко.

Мер столиці також показав коротке відео про те, як працівники «Київреклами» прибирають великі конструкції.

За словами Віталія Кличка, роботи із наведення ладу не припиняли і під час карантину. Наприклад, на вулиці Бойчука було 49 великих білбордів. Зокрема, на розв’язці – 19 таких конструкцій. Усі їх демонтували. Бо, згідно з правилами, на розв’язках не можна розміщувати наземні рекламні засоби. На самій же вулиці залишилося 11 скролів.
 

Читайте також: Коли жителів «хрущовок» переселять в новобудови: реконструкцію застарілого житла обіцяють зрушити з мертвої точки

Раніше набуло чинності рішення Київради про внесення змін до Порядку розміщення вивісок в місті Києві, згідно з яким спрощується процедура оформлення підприємцями кронштейнів, які належать до групи інформаційних вивісок. Окрім того, зазначеним рішенням синхронізовано форматні зони. Таким чином, подати заявку на оформлення кронштейну можна скориставшись онлайн-сервісом – http://eadv.kyivcity.gov.ua.

Джерело