Реєстрація /

У Києві на два дні закривають дитсадки та школи через погодні умови

За прогнозом очікується рясний снігопад

Київська міська державна адміністрація прийняла рішення скасувати заняття в школах і закрити дитячі сади на два дні – 11 та 12 лютого.

Про таке рішення столичної влади повідомив Департамент освіти і науки КМДА на своїй сторінці в Facebook.

«У найближчі два дні погодні умови в Києві погіршуватися, а кількість опадів збільшиться. У зв'язку з цим столична влада затвердила рішення про закриття садочків і шкіл 11 і 12 лютого. Також керівництво столиці звернулося до керівництва приватних компаній і державний установ поставитися з розумінням до цієї ситуації врахувати батькам вимушена відсутність на робочому місці», – йдеться в повідомленні Департаменту.

Читайте також: Як забудовники уникають відповідальності за несвоєчасну здачу будинків. Ключові пункти інвестиційного договору

За прогнозом в Києві 11 і 12 лютого очікуються рясні снігопади, морози – 7-12 градусів. У Четвер 11 лютого прогнозується 100-відсоткова вологість повітря.

Нагадаємо, раніше столична влада скасували пільгу на часткову оплату харчування в дитячих садах. З 1 лютого в Києві батьки оплачують 100 відсотків вартості харчування, а не 70% як раніше.

Джерело

Теґи