Реєстрація /

У Дніпровському районі знесуть нежитлові приміщення заради нового будівництва

Видали дозволи на будівництво.

Департамент містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації надав містобудівні умови і обмеження для проектування автозаправного комплексу з автомийкою по вулиці Затишній, 1 в Дніпровському районі. Об'єкт планують побудувати замість трьох нежитлових будівель за цією адресою – трансформаторної підстанції, контроль-пропускного пункту і виробничої ремтехмастерні.

При проектуванні реконструкції нежитлових будівель максимальна висота нової будівлі повинна скласти 9 метрів. Крім цього, повинні бути забезпечені нормативні відстані від існуючих інженерних комунікацій, санітарні та протипожежні розриви, санітарно-захисні зони АЗС.

Також забудовник повинен врахувати, що дана ділянка потрапляє в санітарно-захисну зону установ комунального господарства і промислових об'єктів, а також – в зону особливого контролю (лінії повітряних підходів).

Читайте також: Як оформити спадщину в Україні і успадкувати за законом квартиру, будинок, землю

Раніше повідомлялося, що компанія Сергія Тігіпка купила бізнес-центр поруч із ділянкою у центрі Києва, де планує побудувати мультифункціональний комплекс.

Джерело

Теґи