Реєстрація /

Трьом столичним будинкам придумали новий зовнішній вигляд*

Будівельна корпорація «Укрбуд», яка раніше взяла курс на оновлення зовнішнього вигляду своїх новобудов, продовжує надавати будинкам більш впізнаваний і оригінальний стиль. Черговим результатом спільного проекту з групою компаній AVG, яка спеціалізується на архітектурі та дизайні, став рестайлінг ще трьох житлових комплексів забудовника в Києві.

Наприклад, для ЖК «Чарівне місто» в Дарницькому районі архітектори створили колірну тематику, в якій кожна секція комплексу виділяється своїм унікальним відтінком, а всі разом вони складаються у впізнавану райдужну палітру. Таким чином, кожній будівлі вдалося додати індивідуальності, не виходячи при цьому за рамки загального концепту житлового комплексу. Примітним архітектурним рішенням стало створення зелених зон на дахах будинків, що дозволило як відкрити для жителів навколишню зелену панораму, так і створити додаткові місця для відпочинку.

Чаривне мисто

Якщо в оформленні ЖК «Чарівне місто» ключовою стала тема гармонії з навколишнім середовищем, то в ЖК «Злагода», також розташованому в Дарницькому районі, цей вектор вирішили об'єднати з динамікою сучасного життя. Результатом зусиль дизайнерів став фасад, заснований на ідеї штрих-коду. Але не стандартного чорно-білого набору смужок, що несе суху довідкову інформацію, а нового яскравого і позитивного штрих-коду, в якому «зашифровані» такі цінності як сім'я, затишок, комфорт і екологічність. Підкреслюють цю архітектурну формулу використані в оформленні помаранчевий і зелений кольори.

Злагода

А в розташованому в Голосіївському районі ЖК «Паркова долина» фахівці AVG роблять найбільший акцент на самій архітектурі комплексу. Тут використаний колірний концепт, схожий з «Чарівним містом» – кожна секція має унікальне колірнє рішенням, але при цьому є частиною загальної композиції. Щоб відобразити динамічність життя у великому сучасному комплексі, колірні вставки зроблені максимально яскравими. Таке поєднання підкреслює контраст між оточуючою будинки зеленою зоною та розвиненою інфраструктурою комплексу, що включає, наприклад, такі «фішки» як зовнішні ліфти для сполучення з метро.

Парковая долина

Місяць тому «Укрбуд» і AVG показали, як будуть виглядати ще п'ять столичних новобудов. Тоді продемонстрували оновлений зовнішній вигляд ЖК «Шевченківський» і «Кирилівський Гай» в Шевченківському районі Києва, Lake House в Оболонському, Crystal House в Голосіївському та «Пектораль» в Святошинському. В майбутньому ж новими фасадами обзаведуться всі комплекси корпорації, що будуються в Києві. На сьогодні це 28 проектів по всій столиці.

*PR-матеріал компанії

Теґи