Реєстрація /

Старт продажу II черги ЖК «Orange City»!

На старті продажів – ціни від 16000 грн. за квадратний метр.

СК GEOS оголошує про старт продажів II черги ЖК «Orange City» – популярного проекту, розташованого недалеко від метро «Видубичі». На старті продажів – ціни від 16000 грн. за метр.

Друга черга ЖК «Orange City» складається з шести житлових будинків заввишки 26 поверхів із паркінгом і двома дитячими садками на 400 малюків.

У корпусах запроектований широкий асортимент квартир:

  • smart-квартири;
  • студії різних планувань;
  • однокімнатні;
  • двокімнатні;
  • трикімнатні;
  • а також квартири з популярними европланіровкамі.

Покупці можуть скористатися різними варіантами оплати: розстрочкою і кредитною програмою від банків-партнерів.

ЖК «Orange City» зводиться в популярному і розвиненому Голосіївському районі.

Житловий комплекс відрізняється оригінальною яскравою архітектурою, яка уособлює назву проекту. Інфраструктура будинку продумана до дрібниць і знаходиться в крокової доступності від будинків. Це дитячі сади, школи, фізкультурно-оздоровчі та медичні центри, магазини та установи побутових послуг.

У упорядкованих дворах для жителів будуть облаштовані майданчики для активного відпочинку і спорту, прокладена велосипедна доріжка в 900 метрів, бігова доріжка і скейт-парк для катання на роликах, BMX-велосипедах і скейт-бордах. Зони тихого і спокійного відпочинку відокремлені від спортивних майданчиків променадною алеєю довжиною понад 850 метрів.

ЖК Orange City – це ідеальне житло в Києві. Це будинок, в якому ранок починається без поспіху і заторів по дорозі на роботу. Де можна відпочивати з сім'єю, не виїжджаючи за межі міста, проводити вільний час активно і весело.

ЖК Orange City – доступне житло для кожного!

Додаткову інформацію про планування, ціну та умови придбання квартири Ви можете дізнатися, звернувшись в центр продажів ЖК Orange City або в центральний офіс будівельної компанії GEOS.

Джерело