Реєстрація /

Рух тролейбусів змінять через ремонт на Повітрофлотському мосту


Зміни триватимуть до 9 листопада.

До 9 листопада тимчасово буде змінено маршрути тролейбусів № 92Н, 93Н, 94Н.

«Продовжуються ремонтні роботи на шляхопроводі на перетині просп. Перемоги та Повітрофлотського проспекту», – пояснили в Київпастрансі.

Із 00:20 до 05:20 рух тролейбусів буде організовано:

•    Маршрут № 92Н від просп. Свободи до вул. Данила Щербаківського за діючим маршрутом, далі – вул. Стеценка – вул. Академіка Щусєва – вул. Юрія Іллєнка – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – просп. Повітрофлотський, далі за діючим маршрутом.

•    Маршрути № 93Н, 94Н відповідно від вул. Чорнобильської та просп. Леся Курбаса до просп. Перемоги за діючими маршрутами, далі – вул. Данила Щербаківського – вул. Стеценка – вул. Академіка Щусєва – вул. Юрія Іллєнка – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – просп. Повітрофлотський – вул. Івана Огієнка – залізничний вокзал «Південний».

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що першу чергу транспортного обходу – Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва (ВКАД) – планує будувати китайська компанія poli Changda Engineering Co. Ltd, з якою «Укравтодор» в останній день жовтня підписав меморандум про співробітництво в рамках реалізації першої черги будівництва дороги.

Джерело