Реєстрація /

Розпочали обстеження будівлі кінотеатру «Київ»

Також розпочалася інвентаризація.

У кінотеатрі «Київ» розпочато інвентаризацію і обстеження будівлі з метою уникнення незаконних знищень чи пошкоджень майна.

Протягом квітня-травня 2019 року колишній орендодавець ТОВ «Культурний центр «Кінотеатр «Київ» незаконно чинив перешкоди в доступі до приміщення комунального майна будівлі кінотеатру «Київ» задля обстеження.

Про це повідомили у КМДА.

За охорону пам’ятки архітектурного місцевого значення, а також діяльність кінотеатру «Київ» за призначенням та збереженням пам’ятки як такої, що належить територіальній громаді міста Києва, відповідає балансоутримувач – КП «Київкінофільм». Тож, за фактом недопуску складено відповідні Акти від 24.04.2019 р. і від 17.05.2019 р.

Раніше повідомлялося, що конкурс на оренду комунального кінотеатру «Київ» виграла мережа «Сінема Центр». У свою чергу колишній орендар кінотеатру «Київ» заявляє, що Департамент комунальної власності Київської міськдержадміністрації після закінчення договору оренди кінотеатру допустив ряд порушень при визначенні його подальшої долі. Орендар звернувся до Господарського суду Києва з позовом про визнання дій Департаменту комунальної власності протиправними.

Джерело