Реєстрація /

Ресторанам дозволили працювати довше, але продовжать перевіряти на дотримання обмежень

Також послаблення стосується кінотеатрів та театрів.

Комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22 години.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22 години. З дотриманням санітарних норм і регламентів. Робота ж розважальних закладів та проведення культурно-масових заходів обмежені до 22 години», – повідомив Віталій Кличко.

У той же час у столиці порушують правила карантину. Минулого місяця спеціальна комісія, до якої входять співробітники Держпродспоживслужби, поліції та муніципальної охорони, склала 369 протоколів про порушення.

«Зафіксували порушення на продовольчих ринках та в магазинах, у торговельних центрах та в кафе і ресторанах. Порушників штрафують. Але непокоїть той факт, що підприємці розпочали нехтувати елементарними правилами, наражаючи на небезпеку і своїх співробітників, і відвідувачів. А це може призвести до спалахів хвороби. І тоді нам доведеться знову повернутися до суворих обмежень. Я хотів би, щоб усі це розуміли», – наголосив Віталій Кличко.

Читайте також: Чому в Україні не вводять в експлуатацію зведені будинки: що відбувається з ДАБІ і чи є вихід

Раніше повідомлялося, що загальнонаціональний карантин ризикують не пережити близько сотні столичних кафе і ресторанів.

Джерело

Теґи