Реєстрація /

Ремонт столичного кінотеатру «Краків» подорожчає в 2 рази

На ремонт готові витратити 123 мільйони гривень

КП «Київкінофільм» оголосило тендер на капітальний ремонт будівлі кінотеатру «Краків» на Русанівській Набережній, 12 в Києві. Аукціон відбудеться 29 липня. На ремонт КП «Київкінофільм» готове витратити 123 мільйони гривень. Така інформація з'явилася на порталі системи публічних електронних закупівель Prozorro.

Згідно з технічним завданням, ремонтувати планують три поверхи і дах. Приведуть в порядок підлогу, стіни і стелі, замінять вікна та двері, утеплять цокольний поверх і фасад. Крім того, встановлять 2 пасажирських ліфта на 400 і 1000 кг.

Крім того, відремонтують водогін, побутову та дощову каналізацію, електромережу, освітлення, опалення, вентиляцію та пожежну сигналізацію. Також зроблять зовнішнє освітлення кінотеатру.

Раніше, 10 липня, КП «Київкінофільм» вже підписав договір зпідрядником на ремонт цього ж кінотеатру за 62 мільйони гривень, але договір був достроково припинений.

Стаття по темі: Як перевести житлове приміщення в нежитлове: порядок дій та нововведення

Нагадаємо, кінотеатр «Кіото» на Лісовому масиві реконструюють і перетворять на сучасний громадський центр з кінотеатрами і театром. Незважаючи на спроби побудувати замість кінотеатру черговий торговий центр – цей популярний об'єкт вдалося зберегти.

Джерело