Реєстрація /

Пропускна здатність бульвару Шевченка в Києві збільшилася

У цьому запевняють комунальники.

Фахівці Автоматизованої системи управління дорожнім рухом комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» перенастроїли світлофорне регулювання на трьох перехрестях на бульварі Тараса Шевченка. В результаті цього пропускна здатність бульвару збільшилася.

Про це стало відомо з повідомлення компанії.

Після відкриття Шулявського шляхопроводу трафік в сторону центру Києва посилився і кількість автомобілів, які рухалися по бульвару Шевченка, перевищило його пропускну здатність. У зв'язку з цим необхідно було дозувати в'їзд в центр столиці. У КП заявляють, що вирішили це питання за рахунок координації між світлофорними об'єктами в залежності від часу доби.

Було вдосконалено світлофорне регулювання на трьох перехрестях – бульвару Шевченка з вул. Володимирської, з вул. Хрещатик і з вул. Старовокзальної.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що зміна №2 у ДБН В.2.3-15:2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів» унормувала можливість проектувати автоматизовані автостоянки для легкових автомобілів в містах України. Зміна офіційно вступає в дію з 1 липня 2019 року.

Джерело