Реєстрація /

Прокурор добудував собі поверх у елітній новобудові в центрі Києва

КМДА розбереться.

Питання надбудови додаткового 14-го поверху у житловому комплексі «Дипломат Хол» на вулиці Жилянській, 59 буде обговорено на найближчому засіданні Комісії КМДА щодо об’єктів, які викликають суспільний резонанс у місті Києві. 

Про це повідомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп після зустрічі з співголовою Комісії Володимиром Бондаренком і мешканцями житлового комплексу, громадськими активістами та народними депутатами України, які організували протест під будівлею КМДА.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що прокурор Костянтин Кулик незаконно побудував додатковий поверх на кількасот квадратних метрів в елітному житловому комплексі «Дипломат Хол» у Києві.

Як зазначали журналісти, будівництво поверху не погоджували ані Департамент з питань державного архітектурно-будівельного контролю Києва, ані Державна архітектурно-будівельна інспекція. У Єдиному реєстрі документів відсутня інформація щодо видачі документів, що дають право на будівництво об’єкту на вулиці Жилянській, 59, приміщення 1420.

Читайте також: Реєстрація місця проживання в Україні за новими правилами: як впливає на ринок нерухомості

Раніше повідомлялося, що  Мінрегіонбуд планує в 2019 році удосконалити законодавство в питанні добудови заморожених житлових будинків. Влада хоче подати до Верховної Ради законопроект. Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе, зараз проект знаходиться на фінальній стадії розробки.

Джерело