Реєстрація /

Про дорожні роботи тепер можна буде дізнатися у додатку «Kyiv Smart City»

Розширюють функціонал.

Уже найближчим часом додаток «Kyiv Smart City» буде автоматично повідомляти про дорожні ремонтні роботи, а згодом, наприклад, і про відключення електроенергії у будинку. Спочатку такі сповіщення отримуватимуть усі користувачі, а незабаром тільки ті, кому ця інформація потрібна.

Про це повідомили в Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій.

Система нагадає, якщо термін дії купленого QR-квитка закінчується. У дні загальноміських заходів користувачам приходять повідомлення про перекриття доріг і зміну маршрутів громадського транспорту.
Розробники також запустили в додатку розділ «Афіша заходів». Для зручності створено три підрозділи: «Культурні заходи», «Відпочинок», «Освітні заходи». При ввімкненій геолокації користувачі можуть обирати події за такими параметрами, як час, популярність і місце проведення. А якщо активний киянин хоче помістити в додаток власний захід – він матиме таку можливість. Необхідно лише створити івент на ресурсі kyivmaps, який інтегрований у додаток, і в розділі «Афіша» всі користувачі програми побачать новостворений захід. У 2020 році розвиток додатку продовжиться.

Київ – перше українське місто у смартфоні. Сьогодні вже понад 130 тисяч користувачів завантажили міський додаток «Kyiv Smart City».

Стаття по темі: Що змінилося з 1 жовтня в Україні: нові гроші, код IBAN і суворі правила видачі субсидій

Раніше повідомлялося, що КП «Київтеплоенерго» починає підключення житлового фонду столиці до централізованого теплопостачання. Це відбуватиметься за графіком протягом 10 днів. Для оперативного реагування на аварійні ситуації в столиці цілодобово працюватиме 43 спецбригади.

Джерело