Реєстрація /

Портал «Столична нерухомість» 100realty.ua підтримує своїх користувачів і активує бонуси

Дізнайся правила нарахування бонусних пакетів

Шановні користувачі Порталу «Столична нерухомість» 100realty.ua!

З 24 березня 2020 року в Україні введено режим надзвичайної ситуації через поширення вірусу COVID-19. У зв'язку з важкими умовами, в яких опинився ринок нерухомості Києва і України в цілому, ми вирішили підтримати користувачів порталу та з 1 квітня 2020 року одноразово активувати бонусні пакети оголошень.

Правила нарахування бонусних пакетів користувачам

  1. Пакети будуть одноразово активовані користувачам, які придбали пакети оголошень з 23 лютого по 23 березня 2020 року включно.
  2. Користувачам будуть активовані такі ж пакети, які вони придбали в період з 23 лютого по 23 березня 2020 року включно.
  3. Пакети будуть активовані безкоштовно. Повідомлення про нарахування з'явиться в особистому кабінеті користувача в розділі «Замовлення».

Відповіді на питання в зв'язку з активацією бонусних оголошень

Чому обрано період з 23 лютого по 23 березня? Обрані дати до 24 березня, коли в Україні Кабінетом міністрів офіційно введено режим надзвичайної ситуації.

Що робити, якщо у користувача вже є активний пакет? Пакети не сумуються, а подовжують один одного. Тому нарахований бонусний пакет оголошень продовжить термін дії такого ж купленого пакету на 30 днів.

Як перевірити, що нараховано бонусний пакет оголошень? Для перевірки нарахування користувачеві необхідно залогінитися і відкрити в особистому кабінеті розділ «Замовлення». Також користувачі, які не відключили розсилку листів від адміністрацію порталу, отримають повідомлення на пошту.

Додаткові запитання ви можете задати, надіславши електронного листа на пошту info@100realty.ua або support@100realty.ua.

Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Джерело