Реєстрація /

Понад 100 сімей учасників АТО отримають квартири в Києві

Всього потрібно забезпечити житлом понад 3 тис. сімей.

В даний час столична влада шукає можливості забезпечити житлом 3 417 учасників АТО і їх сім'ї. У цьому році 35 сімей вже отримали житло в столиці і ще 105 повинні отримати його в листопаді цього року.

Про це повідомив заступник голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) В'ячеслав Непоп.

«Зараз місто намагається знаходити можливості надавати житло для наших захисників. На черзі – вже 3 417 сімей та одиноких учасників АТО», – повідомив В'ячеслав Непоп.

За його словами, в цьому році 35 сімей змогли заселитися в квартири в новому будинку на вул. Пасхаліна в Дарницькому районі. Крім того, в листопаді планується вручити ключі від 105 квартир в провулку Моторному в Голосіївському районі.

Стаття по темі: Що буде з цінами на квартири і новобудови в Києві в 2020 році: прогноз від експертів ринку

Раніше повідомлялося, що продовжується пошук додаткових земельних ділянок для будівництва житла постраждалим від афери «Еліта-Центр». З 24-х ділянок, які були передбачені для такого будівництва у 2006 році, частина вже оформлена під сквери та парки і забудові не підлягає. Більше того, навіть призначені під забудову ділянки блокуються місцевими активістами, як це сталося з ділянкою на вулиці Здолбунівській.

Джерело