Реєстрація /

Почали підготовчі роботи щодо реконструкції будинку на вулиці Соломії Крушельницької

Будівлю укріплять.

Розпочалися підготовчі роботи до процесу укріплення будівлі по вул. Соломії Крушельницької, 1/5, в якому 21 червня стався вибух.

Про це повідомили у КАРС.

«Представники Науково-дослідного інституту будівельних конструкцій, разом з рятувальниками КАРС «Київська служба порятунку» та  ГУ ДСНС України у м. Києві оглянули аварійний 6 під'їзд за допомогою колінчастого підйомника. За тиждень будівлю мають очистити від залишків сміття і вже тоді розпочнеться процес укріплення», – пояснили у службі.

Після того, як пошкоджений вибухом будинок укріплять, одразу ж дозволять колишнім мешканцям виносити особисті речі з постраждалих квартир. Коли люди заберуть своє майно, будинок почнуть розбирати.

Читайте також: Нацбанк дав прогноз по ринку нерухомості України: новобудови ризиковані для інвесторів, попит буде відновлюватися 2 роки

Раніше повідомлялося, що у Києві будинок по вул. Соломії Крушельницької 1/5, який було пошкоджено вибухом 21 червня, буде демонтовано. Після експертизи мешканцям сусідніх будинків та секцій дозволено повернутися в домівки.

Джерело