Реєстрація /

Після вихідних на одній із вулиць обмежать рух

Водіїв попередили.

Із 21:00 18 червня до 6:00 19 червня у зв’язку з улаштуванням нового асфальтобетонного покриття на вул. Андрія Малишка на ділянці від будинку № 1 до будинку № 3 буде закрито рух транспорту.

Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Комунальна корпорація просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних із виконанням ремонтних робіт.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що столична влада розпочала прийняття у користування низки державних дорожніх об’єктів, зокрема, частини Окружної дороги. Це перший крок до повноцінної передачі, зокрема, ділянки Окружної дороги, яка наразі перебуває у власності області. 

Крім того, Державне агентство автомобільних доріг опрацьовує чотири варіанти проходження нової об’їзної дороги Борисполя: два – південні та два – північні.

Зазначається, що найкоротший із варіантів завдовжки 18 км, найдовший – 26 км. Після вибору варіанту консалтингова компанія підготує техніко-економічне обґрунтування. Підготовка ТЕО фінансується за кошти кредиту Світового банку. Відповідно до умов Контракту, ТЕО має бути готове до грудня цього року. Нова дорога буде мати 1а категорію з чотирма смугами руху і максимальною дозволеною швидкістю руху 130 км/год.

Джерело