Реєстрація /

Переможцям Параолімпійських ігор дадуть квартири в Києві

Мер дав доручення виділити житло.

Переможцям Олімпійських та Паралімпійських ігор 2012 року в Лондоні та 2016 року в Ріо-де-Жанейро, а також їхнім тренерам подарують кварири у Києві.

Відповідне доручення підписав мер столиці Віталій Кличко.

9 квартир, які розташовані у будинку на вулиці Соломії Крушельницької у Дарницькому районі столиці нададуть призерам спортивних змагань. Про це повідомив директор Департаменту молоді та спорту КМДА Вадим Гутцайт.

Стаття по темі: Де купити квартиру для здачі в Києві: 4 варіанти для інвестора

Вже отримали ордери на 7 однокімнатних квартир: Олег Верняєв, Ігор Радівілов (спортивна гімнастика), Жан Беленюк (боротьба греко-римська), Ганна Різатдінова (гімнастика художня), Олена Вороніна (фехтування), В’ячеслав Лаврухін (тренер Ігора Радівілова, переселенець із Донецької області), Сергій Кліпперт (вади зору, плавання).

Стаття по темі: В якій новобудові купити квартиру в Києві в 2018 році

Також 2 ордери на двокімнатні квартири отримали Артур Дзігасов (тренер Жана Беленюка), Дмитро Соловей (вади зору, дзюдо).

Із 11 медалей, які завоювала збірна України на Олімпійських іграх у Ріо, 7 отримали спортсмени-кияни. Кожен спортсмен, який завоював із 1 до 6 місця, і їхні тренери, отримали грошову винагороду.
Крім того, було ухвалене рішення про поліпшення житлових умов спортсменам та тренерам.
 

Джерело