Реєстрація /

На українському ринку збільшиться кількість об’єктів нерухомості змішаного типу

Наразі такий тренд спостерігається по всьому світу.

Основною тенденцією в нерухомості в усьому світі, яка впливає на подальший розвиток і українського ринку, є поступове зміщення переваг у бік зведення великих об'єктів змішаного типу. 

Про це повідомили аналітики компанії UTG.

«Сучасний ритм життя, недосконалість транспортної системи і багато інших нюансів життя міст-мільйонників змушують шукати нові концепції нерухомісті. У зв'язку з цим, за даними експертів компанії UTG, в даний час зростає попит на універсальні багатофункціональні комплекси, що поєднують в собі різні функції: житлові, торгові, офісні та інші приміщення», – зазначають експерти.

Стаття по темі: Підсумки ринку комерційної нерухомості Києва в 2019 році: попит на офіси зростає, орендні ставки в ТРЦ досягли стелі

Крім цього, зростають вимоги до проектів щодо їх екологічності та урбаністики.

Стаття по темі: Сонячна енергія для дому: коли це має сенс?

Раніше повідомлялося, що комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство» сформувало пакет із понад 50 інвестиційних пропозицій у таких сферах: розвиток інформаційно-комунікаційних технологій, будівництво медичних, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, об’єктів рекреації, будівництво житла тощо.

Джерело