Реєстрація /

На Шулявському мосту продовжують будівництво (нові фото)

Вже демонтували світлофори.

Роботи з реконструкції Шулявського шляхопроводу, зокрема, з облаштування з’їздів із нього, тривають. Про це написав мер столиці Віталій Кличко.

«Технологічний рух Шулявським шляхопроводом ми відкрили, але роботи з його реконструкції – а саме: облаштування з’їздів – тривають. Сьогодні будівельники перевлаштовують мережі побутової і дощової каналізації, здійснюють комплекс робіт зі спорудження лівоповоротних з’їздів (із вулиці Вадима Гетьмана на проспект Перемоги та з проспекту Перемоги на вулицю Олександра Довженка). Облаштовують і тротуари та фундаменти опор освітлення на підходах до шляхопроводу», – написав мер столиці.

Також він зазначив, що світлофори, що були встановлені для організації дорожнього руху тимчасовими технологічними проїздами, вже демонтували.

Шулявский мостШулявский мостШулявский мостШулявский мост

Стаття по темі: Новий Генплан Києва: як буде розвиватися столиця, скільки побудують житла і куди прокладуть метро

Раніше повідомлялося, що у Києві зроблять комплексне обстеження і випробування Шулявського шляхопроводу. За 1,5 млн. гривень науково-виробниче підприємство «Мостовий центр» в найближчі місяці перевірить конструкцію нового шляхопроводу.

Джерело