Реєстрація /

На столичному Печерську збудували новий житловий комплекс (фото)*

Житловий комплекс бізнес-класу «Аристократ», розташований в Печерському районі Києва, активно готується до введення в експлуатацію. Будівельники облаштовують на території ЖК зони відпочинку та гостьові парковки.

Під час будівництва 25-поверхового двосекційного будинку використовувався традиційний для «Укрбуду» матеріал – керамічна червона цегла, відома своєю міцністю, екологічністю та шумоізоляцією. Крім того, у будівлі навісний вентильований фасад з облицюванням з керамограніту. Така система створює «дихаючий» ефект і забезпечує мешканців максимальним комфортом як в спеку, так і в холод. Також в ЖК «Аристократ» є паркінг з дворівневими механічними підйомниками німецького виробництва. А для освітлення території комплексу використовуються сонячні панелі.

«Аристократ»«Аристократ»

Особливу увагу забудовник приділив парадним та холам, використавши для їхнього оформлення керамограніт і декоративну мозаїку, з якої створили логотип житлового комплексу. Освітлюють місця загального користування люстри та світильники виробництва австрійської компанії Eglo – європейського лідера у цій сфері.

«Аристократ»«Аристократ»«Аристократ»

*PR-матеріал компанії

Теґи