Реєстрація /

На проспекті Степана Бандери розпочали новий етап ремонту дороги


На багатьох дорогах ремонт триває цілодобово.

У столиці тривають капітальні ремонти доріг.

Так, на просп. Степана Бандери дорожники розпочали новий етап робіт. Про це інформує КК «Київавтодор».

«Зміни на проспекті Степана Бандери помітні. Де ще кілька тижнів тому виконували масштабні дорожні роботи – нині їздить транспорт. Так, відкрито проїзд на ділянці від просп. Оболонського до розв’язки біля залізничної станції «Зеніт» у напрямку вул. О. Теліги. Натомість оновлювати розпочали сусідню сторону магістралі», – повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

Роботи на цій частині планують завершити до 31 травня.

Капітальний ремонт триває на Кільцевій дорозі. Магістраль, фактично, будують із нуля. Наразі облаштовують основу проїжджої частини – піщано-щебеневу подушку.

«Нові тротуари і велодоріжки будують на вул. Чорнобильській і Борщагівській. Значну частину робіт на цих об’єктах уже виконали. На вул. Милославській активно ремонтують кільцеву розв’язку на перехресті з вул. Радунською. Також там прокладають нові інженерні мережі, зокрема, підземні кабелі освітлення», – зазначив Олександр Федоренко.

Розбирають конструкції споруди на шляхопроводі на вул. Льва Толстого через залізницю. Капітальний ремонт розпочали і на сусідньому шляхопроводі – через р. Либідь. На цій споруді повністю замінять прогонову будову. Замість залізобетонних балок змонтують сталево-залізобетону конструкцію. Згодом розпочнеться капітальний ремонт і вул. Льва Толстого. Роботи виконають у комплексі, аби не обмежувати рух кілька разів.

Цілодобово триває ремонт на Індустріальному шляхопроводі. На споруді в’яжуть новий армований каркас для монолітної плити. Оновлюють балки, колони й інші елементи споруди.

Не зупиняється ремонт Новокостянтинівського шляхопроводу. Нині там демонтують старе перильне огородження й монолітну плиту.

Стаття по темі: Новий Генплан Києва: як буде розвиватися столиця, скільки побудують житла і куди прокладуть метро

Раніше повідомлялося, що на вулиці Академіка Білецького зявилася велосмега та парковка.

Джерело